Olvasószoba

Itt olvashatod mások hozzászólásait, felismeréseit a könyvvel kapcsolatban. Ha Neked is van mondandód, akkor az oldal alján lévő űrlapot kitöltve megteheted. 

H. írta

Csodálatos a könyv! Nem tudok úgy elolvasni egy fejezetet sem, hogy ne lábadna könnybe a szemem! Hálás vagyok, hogy lapozhatom!

2014-01-11

kérdés…

Kedves Nóra! Láttam, hogy más is kérdezett már a Mesterről, hogy tényleg valós személy-e. Engem is ez érdekel. Kérlek, írd meg, hogy mikor és hol lehet vele esetleg találkozni. “Ha a tanítvány készen áll, megjelenik a Mester”… segíteném ezt a mondatot beteljesülni. Súgj kérlek! Hova álljak?

Köszönettel: Gábor

2014-01-22

Sz. O. megosztása

“Nem attól tanulunk, akitől szeretnénk, hanem akire nyitottak vagyunk.” – Elgondolkodtam azon, hogy mennyire fontos is az, hogy mindig törekedjek a nyitottságra. Hiszen az élet szép számmal dobálja azokat a lehetőségeket, amelyekből tanulhatok. Csak rajtam múlik, hogy észreveszem-e őket, vagy egyszerűen elmegyek mellettük. Az eddigi életemben – egészen biztosan – már több ezer ilyen lehetőség mellett mentem el. A történeted rávilágított arra, hogy egy ismeretlen ember iránti cseppnyi nyitottság mekkora változást is hozhat az életben! Köszönöm!

2013-01-16

“amit most gondolsz magadról….”

A múltkor elért hozzám az egyik képed: “Amit most gondolsz magadról, az biztosan nem te vagy”. A legjobbkor talált rám ez a mondat, olyan volt, mintha az arcomba loccsantottak volna egy vödör vizet. Egy pillanat alatt megváltozott körülöttem a világ, mert valójában én változtam belül. Köszönöm a könyvet 🙂

Évi

2014-01-07

a könyvről

Végre egy könyv, ami nem arról szól, hogyan kell jobbnak, szebbnek lenni… Bevallom rengeteget olvastam olyan könyveket, írásokat, amelyek arról írnak, hogyan legyek más, miként változhatok… De végül már azt sem tudtam, hogy tulajdonképpen ki vagyok, mit akarok… Ez a könyv nekem egy másik irányt mutatott: miként találhatok magamban “békére”. Köszönöm.

Adri

2014-01-06

köszönet

Kedves Nóri! Köszönöm ezt a páratlan könyvet! Minden sorában benne van a kíváncsiság a szeret és hála. Nagyon sok mindent elindított bennem, nap mint nap olvasom és mindig tud újat adni.

2013-12-19

Noya felismerése

“A bizalom nem más mint szeretet.” Ahogy ezt a sort olvastam, meg a szívdobbanásom is megállt egy pillanatra. nem bonyolult ez, hiszen ha szeretek valakit, akkor bízom is, mert elfogadom öt úgy ahogy van. köszönöm!

2013-12-04

Kérdés a “nem ártásról”

“Az igazsággal nem ártunk.”

Kedves Nóra!

Sokszor esem abba a hibába, hogy nem vagyok őszinte a szeretteimmel, mert egyszerűen félek attól, hogy megbántom őket azzal, ha elmondom az igazat, őszinte vagyok velük. A “Nem ártás” fejezetben írsz arról, hogy az igazsággal nem lehet ártani. Viszont én mégis azt tapasztalom, hogy sokszor bár ki se nyitottam volna a szám, mert csak fájdalmat okozok azzal.. A hallgatással viszont elég sokat kínlódok, meg őrlődök… Így nem pontosan értem: mit jelent ez a gyakorlatban? Köszönöm, a válaszod!

2013-12-03

lila01

Ugye igaz…?

Szia!

Mond, hogy ez valóban létezik- a Mester és mindaz, amit leírsz! Hogy meg lehet mindattól szabadulni, ami köt és ami lenyom! Nagyon szeretnék én is egy ilyen emberrel találkozni, mert egyedül nehéz megtalálni a kiutat. Köszönöm, hogy megírtad a könyvet!

Üdv

2013-12-02

 

Válasz a blogra…

Kedves Nóra!

Köszönöm a hozzám intézett sorokat! Adok magamnak 1 esélyt. Miért is ne! Köszönettel: N. Szandra

2013-11-29

[contact-form-7 id="402" title="Írj nekem"]